Kundalini Reiki Inwijding 3e Graad

4 februari @ 10:00 13:00

Bij deze laatste Inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger. De Keelchakra, Zonnevlechtchakra, Hartchakra en Stuitchakra worden geopend. Tijdens de Kundalini Reiki 3e inwijding, mag je nog 7 extra inwijdingen ontvangen. Diamant Reiki, Kristal Reiki, DNA Reiki, Geboortetrauma Reiki, Vorige leven Reiki. En leer ik je een oefening om je energie te balanceren. En krijg je aan het einde van je derde inwijding je Certificaat en mag je jezelf een KUNDALINI REIKI MASTER noemen. Jessica de Bont heeft jaren lang ervaring met het geven van Kundalini Reiki, Gold Reiki & Starlight Reiki Inwijdingen.Vooral met het werken van Kundalini reiki is het belangerijk dat je les krijgt van een kundig leraar. Kosten 80,- euro per lesdag incl. lesmateriaal + Certificaat.

Gold Reiki Inwijding 3e Graad

21 januari @ 10:00 13:00

Tijdens je Gold Master Inwijding wordt je van alles uitgelegd hoe om te gaan met je meesterschap. wat kunnen we doen voor mensen en wat niet. Ook krijg je je laatste inwijding. En ben je aan het einde van je lesdag een Gold Reiki Master

Jessica de Bont heeft jaren lange ervaring in het geven van Kundalini Reiki, Gold Reiki & Starlight Reiki.

Kosten 80,- euro per lesdag incl. lesmateriaal + Certificaat

Gold Reiki Inwijding 2e Graad

14 januari @ 10:00 13:00

Vandaag krijgen jullie de tweede inwijding van Gold Reiki. Vanaf vandaag mag je met de Gouden energie gaan werken. dit maakt het healing systeem heel krachtig. En kunnen we negatieve energie omzetten in positieve energie. Dit werkt goed op het geestelijke vlak, voor mensen met depressies ect.

Jessica de Bont heeft jaren lange ervaring in het geven van Kundalini Reiki, Gold Reiki & Starlight Reiki. Vooral als je wil werken met deze energie systemen is het erg belangrijk dat je les krijgt van een kundig leraar.

Kosten 80,- euro per lesdag incl. lesmateriaal.

Gold Reiki Inwijding 1e Graad

7 januari @ 14:00 17:00

Gold Reiki is de perfecte aansluiting op de Kundalini Reiki. Het is eigenlijk Yin & Yang. Als je in de praktijk met de Reiki vormen wil gaan werken. dan werken we met de Kundalini Reiki aan het lichaamlijke vlak van de mensen. en werken we met Gold Reiki aan het geestelijke vlak van de mensen. Gold Reiki bestaat uit 3 levels. Waar Kundalini Reiki vaak werkt op het lichamelijke vlak via specifieke inwijdingen ook bepaalde trauma’s en blokkades aanpakt, werkt de Gold Reiki als een transformerende healing. Gold Reiki stemt af op een van de sterkste transformerende energiestralen uit de kosmos. Na de inwijding krijg je de sterke zuiverende werkingsveld edelmetaal Goud als energie tot je beschikking. Het gouden licht staat er in de spirituele wereld om, bekend het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet negatieve energie om in positieve energie. en laat het duister oplossen door zijn gouden stralen. Gold Reiki heeft de eigenschap angstgevoelens , negativiteit en depressies te transformeren. Het transformeert deze negatieve gevoelens en zuivert de mens. Gold Reiki werkt op de psyche van de mens. Vaak zit hier een bron van vele ziektes en juist daarom is Gold Reiki uitermate geschikt om te combineren met andere systemen, in het bijzonder met de Kundalini Reiki. Gold Reiki werkt heel goed bij kinderen. Vooral kinderen die hoog gevoelig zijn. Zoals ADHD, AUTISME, PDD-NOS en andere stoornissen zullen baat hebben met dit healing systeem. De manier van werken is precies het zelfde als bij de Kundalini Reiki. Kundalini Reiki Masters kunnen de eerste en tweede inwijding op dezelfde dag ontvangen. ( mocht je van ver komen scheelt je dat weer een aantal kilometers).

Jessica de Bont heeft jaren lang ervaring in het geven van Kundalini Reiki, Gold Reiki & Starlight Reiki. Vooral met het werken van Energie is het erg belangrijk dat je les krijgt van een kundig leraar.

kosten 80,- per lesdag incl. lesmateriaal. In het totaal zijn er 3 lesdagen en krijg je op de laatste lesdag je certificaat.

Kundalini Reiki Inwijding 2e Graad

7 januari @ 10:00 13:00

Tijdens de 2e Inwijding worden de Reiki kanalen verder geopend. De Kundalini energie wordt geactiveerd, waarbij je hoofd energiebaan voorzichtig wordt geopend. ( je derde oog wordt meer geactiveerd). Jessica de Bont heeft jaren lang ervaring in het geven van Kundalini Reiki, Gold Reiki & Starlight Reiki. Vooral met het werken van de Kundalini Reiki is het belangrijk dat je les krijgt van een kundig leraar. Kosten 80,- euro per lesdag incl. lesmateriaal

Engelen Opleiding / Weekend 16 & 17 Dec.

16 december 2023 @ 10:00 22:00

16 & 17 DECEMBER ENGELEN OPLEIDING/ WEEKEND. Tijdens dit weekend krijg je de inwijding in de 4 grote Aartsengelen. We beginnen om 10.00 uur s’ochtens met verse appeltaart en koffie en thee. zaterdagochtend krijgen jullie de inwijding van Aartsengel Raphael. Healing & meditatie en werken we met de Engel van genezing. Van 13.00 t/m 14.00 uur krijgen jullie een heerlijke lunch. Om 14.00 uur beginnen we met de Inwijding van Aartsengel Michael. Dit is incl. leuke oefeningen om jezelf te beschermen tegen negatieve energie, Aartsengel Michael is tenslotte de Engel van bescherming. Om 17.00 uur hebben we een uurtje pauze. Om 18.00 uur volgt het avond eten. Om 19.30 uur krijgen jullie de Zen Angel KI inwijding . Hier leer ik jullie hoe je iemand een healing kunt sturen over de regenboog. En is er voor iedereen een persoonlijke boodschap van de Engelen. Om 21.30 uur sluiten we de avond af met een hapje en een drankje. Zondag om 10.00 uur starten we het dag programma met een zelfgemaakte muffin en koffie en thee. Jullie krijgen in de ochtend de inwijding van Aartsengel Gabriel. meditatie en leer ik jullie hoe je een Engel vooruit kunt sturen in jullie leven of dat van een ander. Het zal een heerlijke ochtend zijn om te werken met de Engel van communicatie. Om 13.00 uur hebben we pauze tot 14.00 uur . En serveren we jullie een heerlijke lunch. Om 14.00 uur beginnen we met de laatste inwijding van Aartsengel Uriel. we werken met de Engel van geestelijke verwerking. Ook werken we met de Orakel van Lichtwerkers kaarten. We eindingen om 16.30 uur met een hapje en een drankje.

Kosten 595,- euro p.p incl lesmateriaal, Certificaat, eten en drinken.

Jessica de Bont is een Engelen expert en werkt al vanaf haar kindertijd met de Engelen samen.

Kom je van ver, in ons dorp zijn verschillende B&B dan kun je hier verder alles te voet doen.

Kundalini Reiki Inwijding 1e Graad

10 december 2023 @ 10:00 13:00

De Kundalini energie die bij de meeste mensen onbewust blijft, is in feite onze grootste kracht van creativiteit en bewustwording. Door je eigen Kundalini energie te gaan activeren kunnen blokkades worden doorbroken.

Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades van de chakra’s verwijderd behalve in het basis chakra. Het hoofd energie kanaal tussen de stuit-en kruinchakra wordt schoon gemaakt en voorbereid op het ontwaken. Jessica de Bont heeft jaren lang ervaring in het geven van Kundalini Reiki, Gold Reiki & Starlight Reiki Inwijdingen. Vooral met de Kundalini Reiki is het erg belangrijk dat je les krijgt van een kundig leraar. Kosten 80,- per lesdag. incl lesmateriaal

BLOOM EXPO GENT

ZATERDAG 2 DECEMBER & ZONDAG 3 DECEMBER

2 december 2023 @ 12:00 19:00

HET HELE WEEKEND ZAL IN AANWEZIG ZIJN BIJ BLOOM EXPO IN GENT. Je kunt bij mij terecht voor healing, readings, contact met overledenen, foto lezen, hoe ga ik om met mijn hoog gevoeligheid. mooie Engelen beelden, kristallen, biotensors, wichelroede, pendels florida water ect.

Spiritueel Alternatief Broodfabriek Rijswijk

17 november 2023 @ 10:00 17:00

Het hele weekend ben ik aanwezig op de Spiritueel Alternatief Beurs. Ik sta op een andere plaats dan jullie van mij gewend zijn G 04 de volgende keer zal ik weer op mijn vaste plaatsje zitten. Jullie kunnen het hele weekend bij mij terecht voor een Reading, Healing, Contact met overledene en foto lezen. Ook zal ik prachtige Engelen meenemen. Vooraf reserveren is natuurlijk weer mogelijk, stuur even een whatsapp bericht of mailtje. hopelijke mag ik jullie begroeten op de beurs!

lieve groetjes , Jessica

Bloom Expo beurs Antwerpen

12 november 2023 @ 10:00 17:00

Ik zal deze dag de hele dag aanwezig zijn voor readings en healings of contact met overledenen.