Laden Evenementen

« Alle Evenementen

15 & 16 JUNI ENGELEN RETRAITE WEEKEND

15 juni 2024 @ 10:00

ENGELEN INWIJDINGEN IN DE 4 GROTE AARTSENGELEN. AA MICHEAL, AA RAPHAEL, AA GABRIEL, AA URIEL. + DE ZEN ANGEL KI INWIJDING.

DE ENGELEN HEBBEN MIJ GEVRAAGD OM INWIJDINGEN TE GEVEN AAN DE STRIJDERS VAN HET LICHT. DIT ZIJN MENSEN DIE VERLICHTING WILLEN BRENGEN BIJ HUN MEDEMENS. LICHTERWERKERS BRENGEN TROOST, KRACHT, EN HELPEN MENSEN DOOR ZWARE TIJDEN HEEN. IK GA JE LEREN OP DEZELFDE MANIER SAMEN TE GAAN WERKEN MET DE NEGELEN ZOALS IK DAT DOE.

MET DE INWIJDING WORD JE IN DE JUISTE FREQUENTIE GEZET ( LETTERLIJK INGEPLUGD ) MET DE DESBETREFFENDE AARTSENGEL.

HIERDOOR ONTSTAAT ER EEN SAMENWERKING WAT DE COMMUNICATIE VERBETERD. JOUW TRILLINGSNIVEAU WORD VERHOOGD, WAARDOOR JE BIJ IEDERE INWIJDING IN EEN HOGERE LICHTEENHEID KOMT. HET IS BELANGRIJK TE WETEN DAT NIET ALLEEN WIJ MENSEN CONTACT ZOEKEN, MAAR DAT DE AARTSENEGEL OOK UITKIJKEN NAAR EEN KRACHTIGE SAMENWERKING. DOOR DEZE SAMENWERKING ZIJN NIET ALLEEN WIJ DIE VRAGEN MOGEN STELLEN AAN DE ENGELEN. DE ENGELEN ZULLEN OOK JOU HULP GAAN VRAGEN BIJ LICHTWERK OP AARDE. EN GELOOF ME DAT IS HEEL HARD NODIG.

DOOR DE INWIJDING HEB JE TEVENS DE SLEUTEL TOT DE AKASHA KRONIEKEN TOT JE BESCHIKKING. TIJDENS DE OPLEIDING WORD JE DOOR MIJ BEGELEID. INCL 4 INWIJDINGEN, LESMATERIAAL, PERSOONLIJKE BEGELEIDING + CERTIFICAAT.

PRIJS 595,- P.P INCL : 5 INWIJDINGEN, LESMATERIAAL, CERTIFICAAT. 2X LUNCH, 1X AVOND ETEN

engelenhealing