Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Gold Reiki Inwijding 1e Graad

7 januari @ 14:00 17:00

Gold Reiki is de perfecte aansluiting op de Kundalini Reiki. Het is eigenlijk Yin & Yang. Als je in de praktijk met de Reiki vormen wil gaan werken. dan werken we met de Kundalini Reiki aan het lichaamlijke vlak van de mensen. en werken we met Gold Reiki aan het geestelijke vlak van de mensen. Gold Reiki bestaat uit 3 levels. Waar Kundalini Reiki vaak werkt op het lichamelijke vlak via specifieke inwijdingen ook bepaalde trauma’s en blokkades aanpakt, werkt de Gold Reiki als een transformerende healing. Gold Reiki stemt af op een van de sterkste transformerende energiestralen uit de kosmos. Na de inwijding krijg je de sterke zuiverende werkingsveld edelmetaal Goud als energie tot je beschikking. Het gouden licht staat er in de spirituele wereld om, bekend het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet negatieve energie om in positieve energie. en laat het duister oplossen door zijn gouden stralen. Gold Reiki heeft de eigenschap angstgevoelens , negativiteit en depressies te transformeren. Het transformeert deze negatieve gevoelens en zuivert de mens. Gold Reiki werkt op de psyche van de mens. Vaak zit hier een bron van vele ziektes en juist daarom is Gold Reiki uitermate geschikt om te combineren met andere systemen, in het bijzonder met de Kundalini Reiki. Gold Reiki werkt heel goed bij kinderen. Vooral kinderen die hoog gevoelig zijn. Zoals ADHD, AUTISME, PDD-NOS en andere stoornissen zullen baat hebben met dit healing systeem. De manier van werken is precies het zelfde als bij de Kundalini Reiki. Kundalini Reiki Masters kunnen de eerste en tweede inwijding op dezelfde dag ontvangen. ( mocht je van ver komen scheelt je dat weer een aantal kilometers).

Jessica de Bont heeft jaren lang ervaring in het geven van Kundalini Reiki, Gold Reiki & Starlight Reiki. Vooral met het werken van Energie is het erg belangrijk dat je les krijgt van een kundig leraar.

kosten 80,- per lesdag incl. lesmateriaal. In het totaal zijn er 3 lesdagen en krijg je op de laatste lesdag je certificaat.