Workshop HSP

Van 09 november 2019 10:00 tot 09 november 2019 12:30
Geplaatst door Jessica

WORKSHOP HSP / HOOG GEVOELIGHEID.
ZATERDAG 9 NOVEMBER 2019
Van 10 uur t/m 12.30 uur.

Kosten € 50,-p.p ( VOORAF RESERVEREN)
Ben jij hoog gevoelig ( HSP ) Loop je tegen dingen aan waar je niet mee weet om te gaan. Dan is deze workshop zeker iets voor jouw. Op een hele prettige en duidelijke manier reik ik je allerlei handvatten en oefeningen aan, die je tevens op papier mee naar huis krijgt.
Hooggevoeligheid / HSP kan echt ontzettend lastig zijn, maar ik kan je er ook de leuke dingen van leren. Het is pas lastig als we niet begrijpen wat er allemaal met je gebeurd. (Energie leegloop, wisselende stemmingen, veel lichamelijke klachten, grote groepen mensen liever willen mijden). Maar het wordt een ander verhaal, als je weet hoe hiermee om te gaan! Zodat je dit in je dagelijkse leven meteen kunt toepassen. Heb je nog vragen stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Warme groet,
Jessica Voor vragen stuur een bericht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of bel 06-3722 8678 of stuur een app.