Gold Reiki 1, 2 & Master

De GOLD REIKI is een prachtige aansluiting op de KUNDALINI REIKI. GOLD REIKI bestaat uit 3 levels.
Waar KUNDALINI REIKI vaak werkt op het lichamelijke vlak via specifieke inwijdingen ook bepaalde trauma’s en blokkades aanpakt, werkt GOLD REIKI als een transformerende healing.
GOLD REIKI stemt af op een van de sterkste transformerende energiestralen uit de kosmos. Na de inwijding krijg je de sterke zuiverende werkingsveld het edelmetaal goud als energie tot je beschikking. Het gouden licht staat er in de spirituele wereld om bekend het negatieve te weren en ons te beschermen. Het zet negatieve energie om in het positieve en laat het duister oplossen door zijn gouden stralen.
GOLD REIKI heeft als eigenschap angstgevoelens, negatieve tijd en depressies te transformeren. Het transformeert deze negatieve gevoelens en zuivert de mens.
GOLD REIKI werkt op de psyche van de mens. Vaak zit hier al de bron van vele ziektes en juist daarom is GOLD REIKI uitermate geschikt om te combineren met andere systemen.
GOLD REIKI werkt heel erg goed bij kinderen. Vooral kinderen die hoog gevoelig zijn. Zoals ADHD, AUTISME, PDD-NOS en andere stoornissen zullen baat hebben met dit healing systeem.
De manier van werken is precies het zelfde als bij de KUNDALINI REIKI.
Kosten € 240,- incl: lesmateriaal
3 Inwijdingen
Persoonlijke begeleiding
Certificaat

Afstandsinwijding € 240,-euro of in overleg € 80,- per inwijding.