Indigo Light Empowerment

Deze energie is afkomstig van Quan Yin en gechanneld door Linda C. Colibert.
Het systeem is meer bedoelt voor zelfontwikkeling dan als een healing systeem. Het is je uiteraard wel
van dienst tijdens je omgang met alle andere levende wezens.

Een belangrijk onderdeel in deze inwijding zijn de communicatie mogelijkheden op diverse niveaus.
Denk hierbij aan de intuïtieve communicatie met de natuur en dieren in het bijzonder. ( Ideaal als je met dieren wil gaan werken. )

Het systeem moedigt je aan om vanuit je hart te kijken en compassie te beleven.

De energie zuivert je energie frequentie en heeft een kalmerend effect op indigo kinderen, indigo volwassenen, en kristal kinderen ( nieuwe tijdskinderen.)
Deze kinderen zijn op aarde gekomen om ons te leren hoe we ons emotioneel, fysiek, en spiritueel kunnen ontwikkelen. Ze zijn heel begaafd en heel bijzonder. Ze maken deuren voor ons open waarvan we het bestaan niet eens kennen. Niet alleen indigo kinderen en volwassenen baat hebben bij dit systeem maar ook kristal kinderen voor wie de uitdaging in deze tijd zelfs groter zullen zijn.

Deze kinderen krijgen vaak een label opgeplakt dat ze concentratie-, leer-, en gedragsproblemen en gebrek aan aandacht hebben.

Zoals de naam aangeeft is de kleur blauw-paars (indigo). Deze staat voor de kracht van compassie, heeft de intentie om het indigo kinderen en volwassenen makkelijker te maken en tegelijkertijd ook hen aan het denken te zetten hun intuïtie, kracht en gaven in te zetten de aarde te helpen.

Het is een energie voor toegewijde mensen die alles willen doen om positiviteit en compassie uit te zenden naar de aarde en de wezens om hen heen.

Kosten: 111 euro