Orb of Life

Mooie aanvulling voor als je een Gold of Kundalini Reiki master bent.

Orb of life is door Ole Gabrielsen via channeling ontvangen en sindsdien in gebruik bij healers. Het is niet zo populair als Kundalini reiki of Gold Reiki maar het zeker wel heel bijzonder om ermee aan het werk te gaan. De Orb of Life is een energiebol die je na de eenmalige inwijding krijgt doorgegeven en je daarna de mogelijkheid geeft om zelf Orbs te creëren voor elk specifiek doel voor jezelf en voor anderen. Orbs zijn intelligente energiebollen die je met eigen intenties maakt en je altijd zullen helpen, bij ons energetisch werk en diverse situaties in ons leven. Omdat je ook zelf creaties kan maken zijn de mogelijkheden eigenlijk niet samen te vatten in deze handleiding. Je eigen creativiteit is de grens van de mogelijkheden.

Voorbeeld:

Orb of life, reinig al mijn chakra’s , een voor een.
Orb of life, laad dit voorwerp, water, hanger of ander voorwerp op met je energie/ kracht. Na een halve minuut is het voorwerp opgeladen.
Orb of life, reinig deze kamer van alle negatieve energieën.
Als je bezig bent om iemand te healen, dan kan de Orb of life je ook daarbij helpen.
Zeg gewoon wat het moet doen en het gebeurd echt.

Orb of life, geef (naam client) de levenskracht die hij/zij nu nodig heeft.
Orb of life, reinig alle chakra’s van (naam client) één voor één.
Orb voor energetische bescherming van jezelf, je naasten, je huisdieren, je huis en bezittingen.
Orb voor een oplossing van een probleem, etc.Een
Orb of life kan heel veel voor je doen, maar onthoudt dat het belangrijk is om belangrijke beslissingen in je leven niet alleen af te laten hangen van wat je gidsen of engelen aan je doorgeven, maar ook wat je zelf vindt.

Je moet ook beslissingen durven te nemen op basis van je eigen kennis en ervaringen. Gidsen helpen ons op weg en geven advies, maar jij bepaalt wat je uiteindelijk wilt.

Orb of life inwijding gaat op afspraak.

Kosten: 80 euro