Categorieën
Uncategorized

20 & 21 April Engelen Weekend / Opleiding

20 & 21 April Engelen weekend /opleiding.

20 april 2024 @ 10:00

ENGELEN INWIJDINGEN

IN DE 4 GROTE AARTSENGELEN AARTSENGEL MICHAEL, AARTSENGEL RAPHAEL, AARTSENGEL GABRIEL & AARTSENGEL URIEL + DE ZEN ANGEL KI INWIJDING

                                                                                                       DE ENGELEN HEBBEN MIJ GEVRAAGD OM INWIJDINGEN TE GEVEN AAN DE STRIJDERS VAN HET LICHT (LICHTWERKERS                                                                                                                     DIT ZIJN MENSEN OP AARDE DIE VERLICHTING WILLEN BRENGEN BIJ HUN MEDEMENS. LICHTWERKERS BRENGEN TROOST, KRACHT EN HELPEN MENSEN DOOR ZWARE TIJDEN HEEN.IK GA JE LEREN OP DEZELFDE MANIER SAMEN TE GAAN WERKEN MET DE ENGELEN ZOALS IK DAT DOE.                                                                                                                                                                                                                  MET DE INWIJDING WORDT JE IN DE JUISTE FREQUENTIE GEZET  ( LETTERLIJK INGEPLUGD ) MET DESBETREFFENDE AARTSENGEL.                                                                                    HIERDOOR ONTSTAAT ER EEN SAMENWERKING WAT DE COMMUNICATIE VERBETERD.                                                           JOUW TRILLINGSNIVEAU WORDT VERHOOGD, WAARDOOR JE BIJ IEDERE INWIJDING IN EEN HOGERE LICHTEENHEID KOMT.  HET IS BELANGRIJK TE WETEN DAT NIET ALLEEN WIJ MENSEN CONTACT ZOEKEN, MAAR DAT OOK DE AARTSENGELEN UITKIJKEN NAAR EEN KRACHTIGE SAMENWERKING. DOOR DEZE SAMENWERKING ZIJN NIET ALLEEN WIJ DIE VRAGEN STELLEN, WANT DE ENGELEN KUNNEN NU OOK ONZE HULP VRAGEN BIJ HUN LICHTWERK HIER OP AARDE ,EN GELOOF ME HET IS HEEL HARD NODIG!                                                                            

DOOR DE INWIJDINGEN  HEB JE TEVENS DE SLEUTEL TOT DE AKASHA KRONIEKEN.                               TIJDENS DE GEHELE OPLEIDING WORD JE DOOR MIJ BEGELEID. ZODAT IK OOK VRAGEN TUSSENDOOR KAN BEANTWOORDEN.                                                                                                                                        

INCL. 4 INWIJDINGEN, LESMATERIAAL, PERSOONLIJKE BEGELEIDING  + CERTIFICAAT.

PRIJS       595,- EURO P.P                                                                                                                                                                 INCL. 5 INWIJDINGEN, LESMATERIAAL, PERSOONLIJKE BEGELEIDING + CERTIFICAAT, 1 x ONTBIJT, 2x LUNCH, 1X AVONDETEN.